Kakao surowe ziarno BIO 150g BATOM
Batom
Składniki:
Kakao ziarna surowe*100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze na 100g produktu:
-wartość energetyczna: 2795 kJ/ 676 kcal
-tłuszcz: 52g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 33g
-węglowodany: 26g
-w tym cukry: 0,2g
-błonnik: 23g
-białko: 13g
-sól: 0,2g
Może zawierać alergeny:
Zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.
Producent:
BATOM.PL Józef Leśniak, ul. Fieldorfa- Nila 17, 31-209 Kraków
Ziarna kakao, surowe, przetwarzane w niskich temperaturach w celu zachowania składników odżywczych. Charakteryzują się wytrawnym smakiem i stanowią bazę dla czekolad i wyrobów czekoladowych jak również dodatek do musli, ciast, deserów.