Kakao sproszkowane BIO 250g BATOM
Batom
Składniki:
Kakao sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze na 100g produktu:
-wartość energetyczna: 1475 kJ/ 354 kcal
-tłuszcz: 11g
-w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8g
-węglowodany: 19,5g
-w tym cukry: 2,4g
-błonnik: 32,5g
-białko: 28g
-sól: 0,1g
Może zawierać alergeny:
Zboża zawierające gluten, orzechy i sezam.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.
Producent:
BATOM.PL Józef Leśniak, ul. Fieldorfa- Nila 17, 31-209 Kraków
Kakao w proszku otrzymywane z ziaren kakaowca, o obniżonej zawartości tłuszczu. Posiada mocny, wytrawny smak. Doskonałe do wypieków, czekolad i wyrobów czekoladowych jak również dodatek do musli, ciast, deserów.