KAKAO SPROSZKOWANE BIO 200 g - DIET-FOOD
DIET-FOOD
SKŁADNIKI
sproszkowane kakao* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.
ZALECANE SPOŻYCIE
Wymieszaj 1-2 łyżeczki z ulubionym mlekiem, jogurtem lub sokiem, dodaj do płatków, deserów i sałatek. Jedz 2-3 łyżeczki dziennie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1449 kJ / 346 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 46 g
Białko: 25 g
Sól: 0,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać, SOJĘ, ORZECHY oraz gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
- Jednostka: szt
- Masa brutto: 0,250
- Kategoria specjalna: _Kakao. karob\kakao; _WSZYSTKIE
- Masa netto (g): 200
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
- Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP): Peru
- Kraj pochodzenia: Peru
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI