KAKAO Z MATCHĄ I POMARAŃCZĄ BEZGLUTENOWE BIO 100 g - OHO BAMBUCZI
SKŁADNIKI
cukier kokosowy*, sproszkowanie kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 40%, matcha* 8%, pomarańcza liofilizowana* 1%, aromat naturalny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Dwie łyżeczki produktu zalać gorącą wodą, mlekiem lub napojem roślinnym (20 ml), wymieszać do powstania kremowej konsystencji (bez grudek), dopełnić zimnym lub gorącym płynem (180 ml).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1591 kJ/379 kcal
Tłuszcz - 8,7 g
w tym kwasy nasycone - 5,5 g
Węglowodany - 57 g
w tym cukry - 52 g
Błonnik - 14 g
Białko - 11 g
Sól - 0,1 g