Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 34,80 zł
- AMIGO Kakao holenderskie 1kg
- 44,79 zł z dostawą
- 489,00 zł
- Kakao b.ciemne-HOLANDIA GERKENS GT78 10-12% -10kg
- 497 zł z dostawą
- 82,08 zł
- KAKAO CZARNE alkalizowane 10-12% Natra Cacao 1KG
- 91,07 zł z dostawą
Opis
- Masz pytania ?
- chętnie na wszystkie odpowiemy
- Pon - Pt od 8:00 do 20:00
602 686 199
530 436 506
728 368 468
handlowy@mkpartner.pl
MKpartner.pl
Budowlanych 11/7
95-040 Koluszki
- Możliwy odbiór osobisty po wcześniejszym kontakcie.
Przyjmujemy płatności:
Przed dokonaniem zakupu na naszych aukcjach zapraszamy do zapoznania się ze wskazówkami dostępnymi na stronie "Informacje od sprzedającego". W razie pytań lub wątpliwości - zapraszamy do kontaktu.
Możliwość zwrotu lub wymiany towaru do 14 dni.
Przesyłka GRATIS od 500 zł (Pocztex48).
Kupując na wielu aukcjach za przesyłkę płacisz tylko raz!
KAKAO HOLENDERSKIE
ALKALIZOWANE 10-12% GT 78
masa netto 25kg
Wyśmienite kakao przygotowane z najlepszej jakości ziaren kakaowca.
Proszek kakaowy otrzymywany jest w procesie tłoczenia masy kakaowej, w wyniku
której powstaje masło oraz ciasto kakaowe, następnie ciasto kakaowe przetwarzane jest
na drobny proszek. Masa kakaowa produkowana jest z oczyszczonego z łuski ziarna
poddanego alkalizacji, prażeniu i łączeniu w masę kakaową.
Kakao to składnik wielu wyrobów cukierniczych:
• tabliczek czekolady
• napojów
• polew
• wiórków czekoladowych
• mas czekoladowych
• cukierków
• ciast i deserów
Kakao oprócz białka i tłuszczu zawiera dwa alkaloidy o działaniu pobudzającym – teobrominę i kofeinę, która występuje w śladowych ilościach. Kakao zawiera również spore ilości tłuszczu oraz minerałów (magnez, potas, fosfor, żelazo).
WYMAGANIA FIZYKOCHEMICZNE:
• Zawartość tłuszczu 10 - 12%
• Zawartość wody 0,0 - 4,5%
• Wartość pH 7,30 - 7,70
• Zawartość popiołu max. 13%
• Rozdrobnienie min. 99,8%
• Zawartość łuski max. 1,75%
Aukcja dotyczy opakowania 25kg w cenie brutto
Produkt dostępny w opakowaniach 250g, 500g, 1kg, 5kg, 25kg
CECHY PRODUKTU:
Kraj pochodzenia: HOLANDIA
Produkt: sypki, dopuszcza się lekkie zbrylenia, łatwo rozsypujące się pod naciskiem.
Opakowanie: worek foliowy przeznaczony do kontaktu z żywnością zamknięty zgrzewem, oznaczony etykietą z nazwą, składem i terminem przydatności do spożycia
Waga brutto: 25,1kg
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.