KAKAO EXTRA CIEMNE
Kakao dzięki dużej zawartości magnezu, wapnia, chromu, żelaza, manganu i cynku kakao redukuje stres i wyczerpanie i świetnie wpływa na koncentrację , jest cennym źródłem antyoksydantów takich jak antocyjany (występujące również w ciemnych owocach jak winogrona czy aronia) , które zapobiegają gromadzeniu się wolnych rodników, przez co opóźniają procesy starzenia się komórek. Innym ważnym antyoksydantem zawartym w kakao są katechiny, których systematyczne wnikanie w nasz organizm pozwala komórkom organizmu na szybszą i lepszą regenerację.
Składniki : Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 10/12 %
Wartości odżywcze w 100 G produktu
Wartość energetyczna 1330 kJ / 311 kcal
Tłuszcz 11 G w tym kwasy nasycone 6,6 G
Węglowodany 12,8 G w tym cukry 1,0 G
Białko 22,1 G
Sól 0.8 G
Najlepiej spożyć przed : Data przydatności podana na etykiecie z tył każdego produktu.
Kraj pochodzenia : Holandia
Przechowywanie : Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Masa netto : 500 G
Produkt może zawierać śladowe ilości : zboża zawierające gluten , orzechy , orzeszki ziemne , sezam , mleko ( łącznie z laktozą ) , gorczycę
Dlaczego my?
Dobro klienta jest dla nas najważniejsze.Spełniamy wszelkie wymogi punktów krytycznych,przez co zapewniamy Państwu najwyższą jakość produktów.
Na każdy towar wystawiamy paragon lub na życzenie klienta fakturę.
Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie i z uśmiechem.
Wszystkie zamówione przez Państwa produkty są sterylnie pakowane. Opakowania typu doypack, dopuszczone do kontaktu z żywnością, zapewniają szczelne zamknięcie.