Kakao w proszku 1 kg
Opis produktu
Kakao w proszku znalazło zastosowanie przy produkcji różnych wyrobów cukierniczych. Niweluje mdły smak. Stanowi istotny składnik tortów, ciast, czekoladowych ciasteczek, musów, czekolad oraz napojów podawanych zarówno na zimno, jak i gorąco. Często wzbogacane jest w cukier, dzięki temu nie ma intensywnego, gorzkawego smaku.
Dodatkowe informacje
.........................................................................
▼Składniki
Kakao naturalne niealkalizowane
▼Masa netto
1kg
▼Stosowanie
Stosować jako dodatek do wyrobów cukierniczych - ciast, ciasteczek i deserów.
▼ Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
▼ Rodzaj opakowania
Opakowanie typu doypack z zamknięciem strunowym, wielokrotnego użytku. Zapewnia długą świeżość produktu oraz odpowiednio zabezpiecza produkt podczas transportu.
▼ Terminy przydatności i kraj pochodzenia
Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia
Kraj pochodzenia: Algeria
▼ Producent
RxONE Agnieszka Olejarz, Al. T. Rejtana 31F Rzeszów