KACZKA CAŁA Z PODROBAMI skubana tradycyjnie opalana POLSKA BIAŁA eko 2,5 kg
Odkryj prawdziwe bogactwo smaku dzikiej i ekologicznej kaczki! Nasz produkt to doskonała kombinacja tradycji i ekologii, dostarczająca Ci wyjątkowego doświadczenia kulinarnej rozkoszy.
✅ Odmiana kaczki: biała
✅ Skubana i tradycyjnie opalana
✅ Cała z podrobami
✅ Masa: 2,5-3 kg (1 sztuka)
✅ Hodowla hobbystyczna: 100% ekologiczna
✅ Pakowane próżniowo
Co wyróżnia naszą kaczkę?
1️⃣ Dzika hodowla, która znajduje się na Kaszubach,, gdzie ptaki mają pełny dostęp do wolnego wybiegu w pobliżu naturalnych zbiorników wodnych.
2️⃣ Nasz proces hodowlany opiera się na utrzymywaniu ptaków w niewielkich stadach, zapewnieniu potrzebnej przestrzeni i ekologicznego żywienia. Dzięki temu kaczka zachowuje wszystkie wartości odżywcze.
3️⃣ Karmiona jest certyfikowaną paszą, mieszanką traw i ekologicznych zbóż.
4️⃣ Hodowla na małą skalę: Nasze kaczki otaczamy szczególną dbałością i troską od momentu wyklucia aż po dorosłość.
5️⃣ Lokalny produkt: Dzięki lokalnej produkcji masz gwarancje otrzymania świeżego produktu oraz wspierasz lokalną gospodarkę.
Odkryj radość jedzenia mięsa najszlachetniejszego rodzaj drobiu! Jest ono doskonałym wyborem do przyrządzenia głównego dania. Spróbuj naszej pieczonej kaczki z dodatkiem aromatycznych przypraw i buraczków. Danie to dostarczy ci niezapomnianych doznań!
⭐WŁOSZCZYZNA GRATIS!
Do każdego zamówienia dołączamy w prezencie zestaw warzyw.
Warzywa są już wstępnie przygotowane do gotowania - obrane i oczyszczone. Pochodzą z ekologicznej uprawy na Kaszubach.
Kupując nasze mięso, otrzymujesz gotowy zestaw do przygotowania przepysznego rosołu!
⭐HERBATA GRATIS!
Do każdego zamówienia dołączamy w prezencie herbatę Basilur Masala Chai w saszetkach (25 szt.).
Czarna herbata cejlońska z dodatkiem kardamonu. goździków, cynamonu, imbiru, gałki muszkatołowej i pieprzu.
Kompozycja zachwyca intensywnym aromatem przypraw i zabiera w podróż do Dalekiego Wschodu – do Indii, gdzie aromatyczny napój z przyprawami korzennymi i mlekiem jest narodowym przysmakiem, a przepis na niego jest przekazywany z pokolenia na pokolenie.