K-CLASSIC
BUŁKI BAJGLE NATURALNE
DO WYPIEKU
340G
4 SZT.
Amerykańskie bułeczki. Ciasto drożdżowe o charakterystycznym kształcie dotarło kiedyś do USA wraz z imigrantami z Europy i szybko stało się prawdziwym elementem typowego amerykańskiego stylu życia.
Instrukcje przygotowywania: Bajgiel rozciąć i upiec w piekarniku nagrzanym z nawiewem powietrza 170 ° C lub z grzaniem górnym / dolnym 200 ° C przez 3-5 minut. Ostudzić trochę przed jedzeniem. Bajgiel może być zwieńczony słodkim lub pikantnym, w zależności od preferencji.
SKŁADNIKI: MĄKA PSZENNA, woda pitna, cukier, tłuszcz palmowy, oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy), mąka słodowa (PSZENNA, ORZECHOWA), MĄKA PSZENNA ORZECHOWANA, MĄKA SOJOWA, zagęszczacze: guma guar, grysy kukurydziane, drożdże, sól kuchenna, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), konserwanty : Kwas sorbinowy, SKROBIA PSZENNA.
Produkt może zawierać śladowe ilości jaj, mleka, orzechów, sezamu, łubinu i siarczynów.
Substancje lub produkty powodujące alergie lub nietolerancję: gluten, soja, pszenica orkiszowa, mąka orkiszowa.
KRAJ POCHODZENIA: NIEMCY
Dane żywieniowe Jak sprzedano
na 100 g / 100 ml W porównaniu do: Chleby Bajgiel
Energia 1,169 kJ
(276 kcal) +2%
Tłuszcz 2,1 g -26%
Tłuszcze nasycone 0,9 g +109%
Węglowodany 54 g +4%
Cukier 6,9 g +18%
Błonnik 3,2g + 1%
Białko 8,7 g -10%
Sól 0,85g -14%
Owoce, warzywa, orzechy i rzepak, orzechy włoskie i oliwy z oliwek (oszacowanie z analizy listy składników) 0%