Jogurt grecki light bez laktozy 250g Łowicz
ŁOWICZ
Opis szczegółowy
Jogurt Grecki light BEZ LAKTOZY, kubek 250g, zawartości tłuszczu 4% - produkt o delikatnej konsystencji i smaku, o niskiej zawartości tłuszczu. Zachowuje jednocześnie zalety gęstego jogurtu typu greckiego. Szczególnie polecany do sałatek, sosów, ale również jako baza do deserów owocowych.
Parametry produktuRodzaj: Grecki, Light
Smak: Naturalny
Składniki: Mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych, enzym laktaza
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 250 g
Liczba opakowań konsumenckich: 12 szt.
Wysokość palety: 1,4 m
Kod CN: 0403 10 13
Waga brutto: 261 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 120 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG): 9,5 x 7 x 9,5 cm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 8 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 15 warstw (warstwa)
Produkt bez laktozy: 1
Temperatura przechowywania min - max: 2 - 8 °C
Pojemność: 250 ml
Waga jednostkowa brutto: 0,26 kg
AlergenyNasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywczaZawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 5,2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 5,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 4 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2,4 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 74 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 4,4 g
Wielkość porcji: 250 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 311 kJ/100g