Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 64,90 zł
- Jelita wieprzowe 28/30 91,50 mb Najwyższa Jakosc
- 73,89 zł z dostawą
- 58,50 zł
- JELITA WIEPRZOWE KALIBER 28/30 EXTRA 91,5M Cienkie
- 68,45 zł z dostawą
- 52,00 zł
- Jelita wieprzowe 28/30 Europa 90 mb Ex
- 60,99 zł z dostawą
Jelita wieprzowe 28/30 91,50 mb Najwyższa Jakosc (6758815257)
Sprzedający Zielomix
poleca 99,60%
|
3424
Opis
ZIELOMIX
Tomaszewski Zbigniew
04-536 Warszawa
NIp 952-213-96-41
TEL 665-665-732
www.jelitaiprzyprawy.pl
Odbiór osobisty możliwy tylko po wcześniejszym kontakcie telefonicznym pod adresem:
ul. Południowa 36
lub
ul. Sezam 10
Paczki wysyłamy w ciągu 24 godzin od zakupu! Dziś kupujesz - jutro używasz Korzystamy z usług firm kurierskich DPD, InPost oraz Pocztex
Kupujesz od legalnie działającej firmy - wystawiamy paragony i faktury VAT.
Płatność przy odbiorze
LUB
Przedpłata
Nr konta do płanosci
Mbank
73 1140 2004 0000 3302 7661 9525
Jelita Wieprzowe
Kaliber 28/30
Długość 91,50 mb
Kraj Pochodzenia: Unia Europejska
Wydajność około 1,5 mb/1kg masy
Oferowane tu jelita są w rozmiarze 28/30 - oznacza to średnice przekroju jelita wyrażoną w milimetrach
Zastosowanie:
Do użytku przemysłowego jak i domowego. Do produkcji kiełbas białych, wędzonych czy długo dojrzewających. Do wyrobu "cienkiej" kaszanki, pasztetowej, kiszki ziemniaczanej
Sposób użycia:
Przed użyciem należy namoczyć jelita około 20 min w letniej wodzie i dokładnie wypłukać z soli
Sposób przechowywania:
Jelita należy odsączyć z wody i dokładnie wymieszać w soli. Po zamknięciu ich w słoik czy plastikowy należy włożyć je w chłodne miejsce np. Lodówka
NIE MROZIĆ
Tak przygotowane mogą leżeć nawet do 2 lat!
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.