Jelita naturalne WIEPRZOWE 28/30mm BARANIE 18/20mm zestaw
Renomowanej marki BROWIN
Model 310614
Ten zestaw naturalnych jelit wieprzowych i baranich, to doskonała propozycja dla każdego miłośnika domowych wyrobów wędliniarskich.
Masz do dyspozycji 20 metrów jelit wieprzowych o kalibracji 28/30 mm, wystarczających na 10-13 kg mięsa, a także 20 metrów jelit baranich o kalibracji 18/20 mm, z którymi przygotujesz 4-5 kg mięsa.
Zestaw naturalnych jelit wieprzowych i baranich to doskonały wybór dla każdego, kto ceni wysoką jakość i zdrowie. Zamów już dziś i poczuj radość z tworzenia pysznych wędlin w swojej kuchni.
Cenną zaletą tych jelit jest także to, że są hermetycznie zapakowane i konserwowane wyłącznie solą.
Zalety zestawu:
- Idealne do domowych wyrobów - używając naturalnych jelit możesz przygotować własne kiełbasy dojrzewające, parzone, pieczone, wędzone czy grillowane, wszystkie bez sztucznych dodatków i konserwantów, doprawione tak jak lubisz.
- Wysoka jakość - jelita charakteryzują się dużą wytrzymałością i jednolitą kalibracją, co zapewnia komfortową pracę i doskonałe, profesjonalne rezultaty.
- Bezpieczne w użyciu - jelita są naturalne, odporne na uszkodzenia i pęknięcia.
- Proste w użyciu - jelita wystarczy namoczyć w wodzie o temperaturze do 30°C przez około 2 godziny, a następnie przepłukać letnią wodą.
- Ekonomiczny zestaw - otrzymujesz aż 40 metrów jelit w atrakcyjnej cenie. Pozwoli Ci to przygotować łącznie nawet 18 kg wsadu!
PAMIĘTAJ! KUPUJESZ U OFICJALNEGO DYSTRYBUTORA!
Naturalne jelita wieprzowe wysokiej jakości o kalibracji 28/30 mm. Z nimi praca pójdzie Ci błyskawicznie! Na 10-13 kg mięsa.
- Dobra jakość i jednolita kalibracja - jelita charakteryzują się dużą wytrzymałością oraz jednolitością kalibru w gotowym produkcie.
- Idealne do domowych wyrobów - dzięki wyjątkowej jakości produktu dużo szybciej i sprawniej przygotujesz własne zdrowe kiełbasy surowe, dojrzewające, parzone, pieczone, wędzone czy grillowane.
- Bezpieczne w użyciu - jelita są wyjątkowo odporne na uszkodzenia oraz pęknięcia, dzięki czemu praca z nimi jest komfortowa i bezstresowa.
- Dla tych, którzy dbają o dobre zdrowie – naturalne jelita wieprzowe pozwalają na samodzielne wytwarzanie kiełbas bez niezdrowych dodatków oraz konserwantów.
- Proste w użyciu - przed rozpoczęciem pracy z jelitami należy moczyć je ok. 2 godzin w wodzie o temperaturze do 30°C, a następnie przepłukać ich środek letnią wodą. Po tym zabiegu produkt nadaje się do nadziewania farszem.
- Ekonomiczne opakowanie - kupując nasz produkt, otrzymujesz aż 20 m naturalnych jelit wieprzowych, co wystarczy na ok. 10-13 kg farszu mięsnego!
Jałowcowa, zwyczajna, biała, kiełbasa „Śląska”, „Grilli” z Finlandii, „Bratwurst” z Niemiec, „Boudin blanc” i „Saucisse Montbeliard” z Francji? Myślisz o domowym wyrobie zdrowych wędlin?
Przygotowanie ulubionej cienkiej kiełbasy parzonej, wędzonej, grillowanej, suszonej lub dojrzewającej nie będzie dla Ciebie już żadnym problemem!
Naturalne jelita wieprzowe o kalibracji 28/30 mm to produkt, którego jakość docenisz już od pierwszych chwil.
Jelita charakteryzują się dużą wytrzymałością.
Produkt jest hermetycznie zapakowany i zakonserwowany wyłącznie solą.
W jednej paczce znajduje się łącznie 20 m jelit.
Składniki: jelita wieprzowe, substancja konserwująca: sól
Naturalne jelita baranie wysokiej jakości, o kalibracji 18/20 mm! Z nimi praca pójdzie Ci błyskawicznie! Na 4-5 kg mięsa.
- Wysoka jakość i jednolita kalibracja - jelita charakteryzują się dużą wytrzymałością oraz jednolitością kalibru w gotowym produkcie.
- Idealne do domowych wyrobów - dzięki wyjątkowej jakości produktu dużo szybciej i sprawniej przygotujesz własne zdrowe kiełbasy surowe, dojrzewające, parzone, pieczone, wędzone czy grillowane.
- Bezpieczne w użyciu - jelita są wyjątkowo odporne na uszkodzenia oraz pęknięcia, dzięki czemu praca z nimi jest komfortowa i bezstresowa.
- Dla tych, którzy dbają o dobre zdrowie - naturalne jelita baranie pozwalają na samodzielne wytwarzanie kiełbas bez niezdrowych dodatków oraz konserwantów.
- Proste w użyciu - przed rozpoczęciem pracy z jelitami należy moczyć je ok. 2 godz. w wodzie o temperaturze do 30°C, a następnie przepłukać ich środek letnią wodą. Po tym zabiegu produkt nadaje się do nadziewania farszem.
- Ekonomiczne opakowanie - kupując nasz produkt, otrzymujesz aż 20 m naturalnych jelit baranich wysokiej jakości, które wystarczą na ok. 4 - 5 kg farszu mięsnego!
Myślisz o domowym wyrobie zdrowych wędlin?
Przygotowanie ulubionych kabanosów lub frankfurterek nie będzie dla Ciebie już żadnym problemem!
Możesz je uwędzić, grillować, suszyć lub przeznaczyć do dojrzewania.
Naturalne jelita baranie o kalibracji 18/20 mm to produkt, którego wysoką jakość docenisz już od pierwszych chwil.
Jelita charakteryzują się dużą wytrzymałością.
Produkt jest hermetycznie zapakowany i zakonserwowany wyłącznie solą.
W jednej paczce znajduje się łącznie 20 m jelit.
Składniki: jelita baranie, substancja konserwująca: sól
Zapraszamy na pozostałe aukcje gdzie mogą Państwo kupić produkty w kategoriach w których się specjalizujemy a całość wyślemy razem:
WINIARSTWO
PIWOWARSTWO
DESTYLATY
WĘDLINIARSTWO
SEROWARSTWO
PIEKARNICTWO
SZKŁO KUCHENNE I OZDOBNE
STACJE POGODY
AKCESORIA KUCHENNE
OGRÓD
BROWIN - bo domowe jest lepsze - BIOWIN