JEDEN TAG KAPUSTA KISZONA 520 G NIEMCY
Kiszona kapusta z dodatkiem wina, łagodna.
- Energia (KJ) na 100 g/ml 106KJ
- Wartość energetyczna (kcal) na 100 g/ml 25 kalorii
- Tłuszcz na 100 g/ml 0,5g
- Tłuszcz, w tym nasycone kwasy tłuszczowe na 100 g/ml 0,1 g
- Węglowodany na 100 g/ml 2,7g
- Węglowodany, w tym cukier na 100 g/ml 1,2g
- Białko na 100 g/ml 1,1g
- Sól na 100 g/ml 0,9g
Składniki: Kapusta biała, wino 2%, sól.
Zalecenia dotyczące przygotowania:
Gotowa kapustę winną można wykorzystać do sałatki lub podgrzać. Aby to zrobić, codziennie podgrzewaj kapustę winną w garnku przez 5-10 minut. Dodaj wodę lub bulion, jeśli chcesz.
Przechowywanie:
Zamkniętą torebkę można przechowywać bez chłodzenia. Chronić przed ciepłem.