Owoce jarzębiny po przemrożeniu i kandyzowaniu są pozbawione trującej substancji, która znajduje się w świeżym owocu. Można ją jeść bez obaw, ciesząc się charakterystycznym, intensywnym smakiem drobnych jagód w czekoladzie. Zdecydowanie najbardziej ekstremalny smak owoców w czekoladzie, który może towarzyszyć lampce czerwonego wina lub Martini.Idealnie komponuje się ze smakiem serów twardych pikantnych lub łagodnych, serem kozim oraz serami typu bałkańskiego. Zapraszam.
- Opakowanie: 50 g
- Cena: 4,99 PLN
Darmowa Wysyłka:
- Kupując na aukcjach produkty za minimum 160 PLN Cały towar zostanie wysłany do Ciebie na nasz koszt.
Dostępne formy wysyłki:
- Za dostawę płacisz tylko raz - wg łącznej wagi zakupionych produktów (do 250g wybierz list polecony, paczkomaty, pocztex48 lub kuriera),
- a powyżej 250g (paczkomaty, pocztex48 lub kuriera).
Składniki:
- Kandyzowana jarzębina 51%, [jarzębina, cukier, syrop glukozowo fruktozowy, (z pszenicy), regulator kwasowości kwas cytrynowy, substancja konserwująca sorbinian potasu, aromat], czekolada deserowa 48% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator lecytyna sojowa, aromat wanilina], substancja glazurująca guma arabska, szelak. Czekolada: masa kakaowa minimum 43%, może zawierać orzechy ziemne, migdały, inne orzechy oraz mleko.
Wartość Energetyczna w 100g:
- 1764 kj (420 kcal), tłuszcz 15g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,9g, węglowodany 66g w tym cukry 61g, białko 2,3g, sól 0g.
Masa Netto:
- 50 g
Kraj pochodzenia:
- Polska