JARMUŻ W ZALEWIE BIO 660 g (420 g) - MARSCHLAND NATURKOST
SKŁADNIKI
jarmuż*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 183 kJ/44 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 2,5 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 4,3 g
Sól: 0,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
- Certyfikat bio: jest
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta: Niemcy
- Kraj pochodzenia składników: -
- Producent - nazwa i adres: MARSCHLAND NATURKOST GMBH, 21762 OTTERNDORF
- Gwarantowany termin przydatności do spożycia: 180
Producent : MARSCHLAND NATURKOST (przetwory)
Kategoria:.....marynowane, kiszone, w zalewie itp. BIO
Waga : 1.05