Kubota tradycyjne słodycze Japońskie Daifuku Mochi z czerwoną fasolą, 210g
Kraj pochodzenia: Japonia
Oryginalny Japoński produkt.
Daifuku, czyli kulki mochi wypełnione słodkim nadzieniem to jedno z najpopularniejszych tradycyjnych słodyczy z ciasta ryżowego w Japonii. Jedną z najbardziej znanych wersji daifuku jest daifuku z anko, czyli mochi wypełenione gładką pastą z czerwonej fasoli azuki. Grube i ciągnące się ciasto ryżowe otulające delikatnie, słodkie nadzienie z anko. Te pyszne, miękkie ciasteczka to wyborny dodatek do herbaty lub kawy!
Opakowanie zawiera 8 sztuk ciasteczek ryżowych.
SKŁAD: Maltoza, pasta z fasoli Ogura (fasola adzuki, cukier, syrop skrobiowy, syrop skrobiowy zredukowany, maltoza), cukier, syrop skrobiowy, mąka ryżowa, skrobia, żelatyna, tłuszcz piekarski/trehaloza, emulgator.