JAMAR OCET FERMEN.JABŁ.6%500ML ..
ocet fermentacyjny jabłkowy 6% kwasowości
PARAMETRY PRODUKTU:
Pojemność: 500 ml
Składniki: ocet jabłkowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Waga jednostkowa brutto: 0,74 kg
WARTOŚĆ ODŻYWCZA:
Wartość energetyczna kJ: 0 %RWS
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole): 0 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0 %RWS
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0 g
Wielkość porcji: 10 ml
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone): 0 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g): 0 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 90 kJ
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Zawartość węglowodanów (skrobia): 0 %RWS
Wartość energetyczna kcal (energia): 0 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji (skrobia): 0 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 21 kcal
Zawartość węglowodanów (cukry): 0 %RWS
Zawartość białek (ogólnie): 0 %RWS
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone): 0 %RWS
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 %RWS
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe jednonienasycone): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 0 g
Zawartość soli (ogólnie): 0 %RWS
Zawartość błonnika (ogólnie): 0 %RWS
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone): 0 %RWS
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (alkohole wielowodorotlenowe - poliole): 0 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów (ogólnie): 0 %RWS
.