JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
COCOA
- Masa netto (g): 70
- Min. termin przydatności (w dniach): 120
- Wegetariański: TAK
- Wegański: TAK
- Kraj Producenta: Polska
- Certyfikat BIO: JEST
- Bez glutenu (w składnikach): TAK
- Wymaga chłodzenia: NIE
EAN: 5908268768203
SKŁADNIKI
czekolada* 65% (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), jagody inkaskie* 35% (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65%.
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 2047 kJ / 493 kcal
Tłuszcz: 33 g;
w tym kwasy nasycone: 20 g;
Węglowodany: 35 g;
w tym cukry: 33 g;
Błonnik: 14 g;
Białko: 6 g;
Sól: 0,1 g