Jagody goji 100g
✔ Opis produktu
Jagody goji są naturalnym źródłem białka. W chińskiej kuchni wykorzystuje się owoce i korzeń krzewu, a w medycynie zazwyczaj jagody.
✔ Składniki
Jagody goji
✔ Masa netto
100 g
✔ Stosowanie
Jagody goji to wspaniały dodatek do: ciast (należy je wcześniej namoczyć, jak rodzynki), deserów, herbat, musli, jogurtów oraz jako smaczna i pożywna przekąska.
✔ Rodzaj opakowania
Produkt jest pakowany w grube opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości. Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania. Sposób pakowania przedstawia zdjęcie poglądowe na aukcji.
✔ Wartość odżywcza produktu w 100 g:
- Wartość energetyczna: 1552 kJ / 367 kcal
- Tłuszcz: 3,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 68 g
- w tym cukry: 17 g
- Białko: 12 g
- Sól: 0,06 g
✔ Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
✔ Terminy przydatności
Wszystkie produkty posiadają długie terminy przydatności do spożycia, minimum 4 miesiące od daty zakupu.
✔ Informacje o alergenach
Produkt może zawierać śladowe ilości produktów pakowanych w zakładzie, m.in. różne orzechy, sezam, soja, produkty zawierające gluten.