- Data ważności: 23.12.2026
- Waga: 190g
- Region: Emilia-Romania
filety z tuńczyka z ostra papryczką w oliwie z oliwek - L’Isola d’Oro Filetti di Tonno al Peperoncino in Olio di Oliva
Aromatyczne filety z tuńczyka żółtopłetwego przyprawione ostrą papryczką peperoncino w zalewie z oliwy z oliwek to składnik, którego nie może zabraknąć w Twojej kuchni. Wyselekcjonowany tuńczyk L’Isola d’Oro jest ręcznie przetwarzany na Sycylii, gdzie odbywają się wszystkie etapy produkcji. Delikatne i aromatyczne filety z tuńczyka doskonale współgrają z mocnym i pobudzającym smakiem ostrej papryczki, która podkreśla smak wszystkich potraw.
Filety z tuńczyka z peperoncino są doskonałym składnikiem wielu dań, zarówno na ciepło, jak i na zimno. Doskonale nadają się do sałatek, makaronów, sosów i past rybnych.
skład: tuńczyk (Thunnus albacares) 68%, oliwa z oliwek 29,5%, sól, ostra papryczka.