Zapraszamy na indywidulne warsztaty z przygotowania burgerów z szefem kuchni Maciejem Rosińskim!
Warsztaty są wyjątkową, jedyną taką okazją, aby w kameralnych warunkach pod okiem Macieja Rosińskiego nauczyć się przygotowywać idealne burgery.
W trakcie warsztatów zostaną przygotowane dwa rodzaje burgerów: mięsny i wegetariański.
Program warsztatów:
- przygotowanie głównych elementów mięsnych i wegetariańskich
- wypiek własnych bułek do burgerów
- przygotowanie dodatków warzywnych oraz sosów
- degustacja własnoręcznie zrobionych burgerów
Po ukończeniu warsztatu otrzymasz:
- skrypt z recepturami
- certyfikat ukończenia kursu
- Zwycięzca licytacji może zabrać ze sobą 1 osobę towarzyszącą.
- Data warsztatów będzie ustalona indywidulnie.
- Czas trwania warsztatów: około 3h
- Miejsce warsztatów: Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej ASHANTI, ul.Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź.
- Całość wylicytowanej kwoty zasili cel 32. Finału WOŚP.