Zapraszamy na indywidulne warsztaty cukiernicze z Marcinem Zawadzkim, trenerem Szkoły Kulinarnej Ashanti.
Podczas warsztatów nauczysz się przygotowywać dwa torty biszkoptowe.
Plan warsztatów:
- przygotujesz wspólnie z trenerem dwie receptury zaczynając od podstaw (biszkopty, musy, dodatki)
- dużo uwagi poświęcimy wykończeniu tortów oraz dekoracji
- trener opowie Ci jak wygląda praca cukiernika oraz produkcja tortów w większej skali
Receptury smakowe tortów:
- kawa, karmel, czekolada, orzech laskowy
- wanilia, maliny, biała czekolada, pistacje
Po ukończeniu warsztatu otrzymasz:
- skrypt z recepturami
- certyfikat ukończenia kursu
- własnoręcznie przygotowane torty
- Zwycięzca licytacji może zabrać ze sobą 1 osobę towarzyszącą.
- Data warsztatów będzie ustalona indywidulnie.
- Czas trwania warsztatów: około 3-4h
- Miejsce warsztatów: Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej ASHANTI, ul.Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź.
- Całość wylicytowanej kwoty zasili cel 32. Finału WOŚP.