INCOLA bułki hamburgerowe z siemieniem lnianym bezglutenowe
Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.
producent Gluten Free Solutions Poland Sp. z o.o.
masa netto 140g (w opakowaniu 2sztuki po 70g)
Może zawierać białka mleka.
bez glutenu,
bez laktozy
Bułka do bezpośredniego spożycia. Najlepiej smakuje po odpieku w piekarniku w temp. 180°C przez 5 minut, podawana z ulubionymi dodatkami.
Składniki: woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 6,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, skoncentrowany sok winogronowy, białko jaja kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna: 1214 kJ/ 289 kcal
Tłuszcze, w tym:7,5 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany; w tym: 47,0 g
Cukry: 11,3 g
Błonnik: 8,3 g
Białko: 4,2 g
Sól: 1,1 g
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych. Produkt otwarty należy spożyć w ciągu 2 dni.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej