IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g - DOTI
DOTI
- Masa netto (g): 50
- Min. termin przydatności (w dniach): 120
- Wegetariański: TAK
- Wegański: TAK
- Kraj Producenta: Polska
- Bez glutenu (w składnikach): TAK
- Bez glutenu (deklaracja): TAK
- Wymaga chłodzenia: NIE
EAN: 5906153204409
SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50%, czekolada gorzka* 49% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyna sojowa*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4%. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1773 kJ/ 424 kcal
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g;
Węglowodany: 55 g;
w tym cukry: 49 g;
Błonnik: 8,1 g
Białko: 4,6 g;
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca i migdały.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.