Imbir Marynowany Różowy Do Sushi 190g Mr. Ming
⭐Imbir Marynowany Różowy Do Sushi⭐
Imbir różowy to mniej znany rodzaj imbiru, który jest znany ze swojego delikatnego smaku i koloru. Jest często stosowany w kuchniach wschodnich, zwłaszcza w kuchni japońskiej i koreańskiej, do przygotowywania różnych potraw, w tym sushi. .Marynowany w occie ma smak słodko-kwaśny.
Ma na celu przeczyszczenia kubków smakowych między kawałkami podczas jedzenia sushi
Skład: Imbir, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy i kwasek cytrynowy, substancje słodzące: aspartan (zawiera źródło fenyloanaliny), sacharyna, sukraloza, neotam, substancja konserwująca: sorbinian potasu, wzmacniacze smaku: glutaminian sodu i acesulfam potasowy, naturalny barwnik: antocyjany.
Wartość energetyczna: 43 kJ / 10 kcal/ 100g
- Tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
- Węglowodany: 2 g, w tym cukry 0 g
- Białko: 1 g
- Sól: 3 g
Masa netto: 190 g