Masz pytania ?
Chętnie na wszystkie odpowiemy.
Pon - Pt od 8.00 do 16.00
Godziny otwarcia
Pon - Pt od 8.00 - 17.00
Wpłaty proszę dokonywać na :
Kupując na kilku naszych aukcjach za przesyłkę płacisz TYLKO raz. Obowiązuje jeden, najwyższy koszt przesyłki z zakupionych przedmiotów. Nie doliczamy żadnych dopłat !!!!
Sprzedajemy wyłącznie produkty nowe , pochodzące prosto od producentów lub oficjalnych dystrybutorów
Zdjęcia na aukcji są poglądowe czasami towar może minimalnie odbiegać wyglądem od sprzedawanego ale nadal spełnia te same funkcje co opisane na aukcji
Jeżeli otrzymane zakupy nie spełniają Twoich oczekiwań , możesz je odesłać do 14 dni od otrzymania , na swój koszt , w oryginalnych opakowaniach . Otrzymasz zwrot pieniędzy .
GWARANCJA
Każdy produkt objęty jest gwarancją
Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Z łatwością sprawdzisz temperaturę pieczonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość. Termometr jest BEZRTĘCIOWY co zapewnia bezpieczeństwo użytkowania
Zakres pomiaru: 0 - 120 stopni Celsjusza
Wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury pieczenia dla określonego typu mięsa (m.in. wołowina, baranina, drób itp.).