House Of Asia Tykwa Marynowana 100 g
Tykwa jest powszechnie używana jako składnik futomaki i innych dań sushi. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu Nimono i potrawach marynowanych Aemono.
PARAMETRY PRODUKTU:
Rodzaj: Marynowane
Skład podstawowy: Inne
Składniki: tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Chiny
Masa netto sztuki (po odcieku): 85 g
Waga jednostkowa brutto: 0,12 kg
Technika utrwalenia: sterylizacja
WARTOŚĆ ODŻYWCZA:
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 124 kcal
Wartość energetyczna kJ: 527 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość soli: 3 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,1 g
Cukry: 22 g
.