House Of Asia Tykwa Marynowana 100 g
Tykwa jest powszechnie używana jako składnik futomaki i innych dań sushi. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu Nimono i potrawach marynowanych Aemono.
PARAMETRY PRODUKTU:
Rodzaj: Marynowane
Skład podstawowy: Inne
Składniki: tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Chiny
Waga jednostkowa brutto: 0,12 kg
Masa netto sztuki (po odcieku): 85 g
Technika utrwalenia: sterylizacja
WARTOŚĆ ODŻYWCZA:
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 3 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 22 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 124 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce: 527 kJ/100g
.