HIPP Zupka BIO wiosenna z cielęciną - bez glutenu
HIPP Zupka wiosenna z cielęciną BIO to pełnowartościowy posiłek z cielęciny i warzyw, które w procesie gotowani na parze zachowały wspaniały smak i naturalne składniki odżywcze. Gładka konsystencja zupy jest dostosowana do możliwości malucha.
Receptura dania została wzbogacona kwasami Omega 3, pochodzącymi z ekologicznego oleju rzepakowego, które wywierają korzystny wpływ na rozwój mózgu i układu nerwowego. Składniki wykorzystane w procesie produkcji pochodzą z rolnictwa ekologicznego i nie były modyfikowane genetycznie. Produkt nie zawiera również konserwantów, zagęszczaczy, sztucznych barwników i aromatów.
HIPP zupka wiosenna z cielęciną to doskonała propozycja na południowy posiłek dla dzieci w wieku powyżej 5 miesięcy. Nie zawiera mleka, glutenu i soli, z wyjątkiem tej naturalnie znajdującej się w warzywach.
Cechy produktu:
- Dla dzieci po 5. miesiącu życia
- Z warzyw gotowanych na parze, z dodatkiem cielęciny
- Zawiera kwas Omega 3, wspomagający rozwój układu nerwowego
- Konsystencja dostosowana do wieku dziecka
- Nie zawiera mleka, glutenu i soli
- Bez konserwantów, zagęszczaczy, sztucznych aromatów i barwników
- Bez składników modyfikowanych genetycznie (GMO)
- Produkt rolnictwa ekologicznego
- Waga 190 g