HIPP PO 12M 250G TAGLIATELLE MAKARON SZPINAK SER
Data przydatności: 31.03.2023
Pasta Bambini Tagliatelle w sosie szpinakowo-serowym kwas alfa-linoenowy (ALA) z grupy Omega-3 - ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych zgodnie z pzrepisami prawa nie zawiera substancji konserwujących ani barwników; bez aromatów bez składników modyfikowanych genetycznie
Pasta Bambini Tagliatelle w sosie szpinakowo-serowym
- kwas alfa-linoenowy (ALA) z grupy Omega-3 - ważny dla rozwoju mózgu i komórek nerwowych
- zgodnie z pzrepisami prawa nie zawiera substancji konserwujących ani barwników; bez aromatów
- bez składników modyfikowanych genetycznie*
zgodnie z rozporządzeniem dotyczącym produkcji ekologicznej
Zadbaj o zróżnicowaną dietę oraz zdrowy tryb życia swojego dziecka.
WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100 g:
- wartość energetyczna kJ/kcal 335/80
- tłuszcz 3,1 g, w tym:
- kwasy nasycone 1,3 g
- kwasy jednonienasycone 1,4 g,
- kwasy wielonienasycone 0,4 g,
- węglowodany 9,4 g w tym
- cukry 2,3 g
- sól 0,28 g
- sód 0,11 g
- kwas alfa-linolenowy (Omega-3) 0,10 g
SKŁADNIKI:
Odtłuszczone mleko*, ugotowany makaron tagliatelle* 21% (z pszenicy* durum), woda, szpinak* 7%, cukinia* 6%, mąka pszenna*, śmietana*, cebula*, tarty twardy ser* 1,7%, olej rzepakowy* 1,3%. jodowana sól.
*z rolnictwa ekologicznego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA I PRZECHOWYWANIA:
Otwarty słoiczek z całą zawartością lub odpowiednią porcję przełożoną do miseczki podgrzej w "kąpieli wodnej" lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj i sprawdź temperaturę. Pozostałą, niepodgrzaną zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Używaj plastikowej łyżeczki.
POJEMNOŚĆ: 250G
Producent: Hipp