HiPP BIO od pokoleń, Zupka jarzynowa - krem, po 4. m-cu, 125 g
Zupki ze względu na dużą zawartość warzyw stanowią ważny element prawidłowego żywienia niemowląt. Zostały przygotowane ze starannie wyselekcjonowanych składników ekologicznych BIO.
Zupki jarzynowe HiPP z najniższym zaleceniem wiekowym (po 4. miesiącu) można wprowadzać do jadłospisu dziecka już na początku rozszerzania mlecznej diety.
Cechy:
✅bez dodatku soli - naturalny, delikatny smak
✅zgodnie z przepisami prawa, żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera substancji konserwujących i barwników
✅produkt bezglutenowy
✅składniki łagodnie gotowane na parze
Sposób przygotowania
Idealna na początek rozszerzania diety niemowlęcia. Podaj kilka łyżeczek przed karmieniem mlekiem i z dnia na dzień zwiększaj tę ilość. Otwarty słoiczek z całą zawartością lub odpowiednią porcję przełożoną do miseczki podgrzej w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej, wymieszaj i sprawdź temperaturę. Pozostałą, niepodgrzaną zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj następnego dnia. Używaj plastikowej łyżeczki.
❗️Przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Skład
Warzywa* 73% (marchew*, ziemniaki*, kalafior*, zielony groszek*), woda, olej rzepakowy* 1,3%,
*z rolnictwa ekologicznego