DAVID RIO CHAI LATTE TEE TOUCAN MANGO ~ 398G- zawiera koffeine
Herbata Toucan Mango Chai Latte to letnia kreacja z serii David Rio Chai - typowy smak Chai o tropikalnym smaku mango. Jako fajny Chai-Shake Toucan Mango Chai to prawdziwy hit letni.
herbata Chai to mieszanka sproszkowanej herbaty z przyprawami. Przepisy na Chai różnią się w zależności od innej recepty.
Mango Tukan (mała puszka = 398gr.):Zawiera kofeinę.
Herbata Toucan Mango Chai Latte to najnowsze dzieło z serii David Rio Chai - typowy smak Chai o tropikalnym smaku mango. Toucan Mango Chai to nowy letni hit Chai-Shake.
Toucan Mango to egzotyczna mieszanka czarnej herbaty, wanilii, cynamonu, kardamonu i mango egzotycznych przypraw, miodu i owocowego mango.
...................................................................................
info dla alergika:
Mieszanka przypraw z proszkiem czarnej herbaty i przyprawami:
Cukier trzcinowy, olej kokosowy, suszony syrop kukurydziany, granulki miodu, białko mleka, naturalne aromaty, czarna herbata w proszku (3%), mieszanka przypraw, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), stabilizator (Dikaliumphospat), emulgator (lecytyna sojowa).
....................................................................................
Mocna indyjska mieszanka przypraw z czarnej herbaty, która zmienia śmietanę i miód bez mleka w kremowe doznania. Wszystkie David Rio Chai powinny być przechowywane w suchym i chłodnym miejscu wolnym od obcych zapachów. Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 25 ° Celsjusza.
David Rio Chai Latte z San Francisco:
Żadna kawiarnia, bar lub kawiarnia nie obejdzie się bez ekskluzywnego Davida Rio Chai Latte. Najsłynniejszy Chai z San Francisco otrzymał kilka nagród. Firma została założona w 1996 roku. Asortyment obejmuje 11 różnych rodzajów Chai o niepowtarzalnym smaku.
Wszyscy David Rio Chais mają certyfikat koszerności. Nie zawierają uwodornionych olejów roślinnych ani tłuszczów i nie zawierają glutenu ani laktozy. David Rio Chai wyróżnia się wyjątkową jakością, niepowtarzalnym aromatem i doskonałym designem. Popularne odmiany David Rio Chai zostały nazwane na cześć gatunków zagrożonych.
Przygotowanie mleka i wody do kubka Chailatte:
Daj około 28 g. (2 łyżki stołowe) proszku chailatte do kubka do herbaty. Teraz wlej około 100 ml gorącej wody na proszek i pozwól mu działać przez 1 min. Teraz wlej około 20 ml ciepłego pełnego mleka 3,5% (alternatywnie: soja, ryż lub mleko bez laktozy). Kolejność, najpierw woda, a następnie mleko, jest ważna, ponieważ tłuszcz mleka zapobiega powstawaniu aromatów. Możesz także przygotować Chai tylko z wodą, ale to kwestia gustu. Możesz także pozwolić Chai ostygnąć i cieszyć się zimnem z kostkami lodu.