Nadziewarka do kiełbas 3 l - pionowa - kod 282441
- Kod_producenta: 1 rok
- Wymiary:: 300x340x(H)570 mm
Nadziewarka do kiełbas 3 l - pionowa - kod 282441
Wysokiej klasy urządzenie, rekomendowane do użytku profesjonalnego: w małych przedsiębiorstwach, firmach cateringowych, restauracjach, gospodarstwach agroturystycznych czy wędzarniach.
Dzięki prostej obsłudze i wygodzie użytkowania sprawdza się jednak również w domowych warunkach. Wysokiej jakości materiały i solidne wykonanie zapewniają jej wieloletnią trwałość.
Urządzenie przeznaczone do obsługi przez osoby prawo- i leworęczne.
Cechy produktu:
- Wymiary cylindra: ⌀140x(H)200 mm
- łatwość i równomierność dozowania zapewnia idealną formę wyrobu
- estetyczna obudowa ze stali lakierowanej na czerwono
- udoskonalona konstrukcja korby pozwala na szybką zmianę prędkości napełniania,
- redukcyjny napęd zębaty o dwóch prędkościach napełniania pozwala na dopasowanie działania urządzenia do potrzeb użytkownika
- łatwy demontaż siłownika i ruchomego trzpienia, daje możliwość prostego napełniania i czyszczenia maszyny
- łożysko i układ przekładni ze stali hartowanej zapewnia odporność mechanizmu na ciśnienie
- zestaw akcesoriów zawiera 3 lejki z polipropylenu o różnych średnicach: 19, 25, 35 mm, pozwalających na przygotowywanie kiełbas o różnej grubości, wymiana elementów jest łatwa i szybka
- posiada odpowietrznik na tłoku
- części nadziewarki mające styczność z żywnością spełniają wymogi normy higieny żywności.
• posiada odpowietrznik w tłoku• części nadziewarki mające styczność z żywnością spełniają wymogi normy higieny żywności SGS.• tłok wyposażony jest w odpowietrznik
Wykonane na miejscu wędliny sprawiają, że oferta restauracji zyskuje uznanie w oczach klientów.
Jeśli i Ty chcesz zachwycić swoich gości wyjątkowym smakiem własnej kiełbasy, wybierz niezawodny i łatwy w obsłudze sprzęt do jej wyrobu.
Dostępna w naszym sklepie pionowa nadziewarka do kiełbas to urządzenie o pojemności 3 litrów, które sprawdza się idealnie zarówno w małych zakładach produkujących wędliny i w restauracyjnej kuchni, jak i przy amatorskim wyrobie wędlin domowych.
Niezwykle łatwa w obsłudze pomaga szybko napełnić osłonki własnym farszem mięsnym i stworzyć z nich najlepsze kiełbaski, których smak i świeżość podbiją serca nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Przeczytaj naszą recenzję nadziewarek na blogu - >>>