PRZEDMIOTEM OFERTY JEST KSIĄŻKA ELEKTRONICZNA (EBOOK) ZABEZPIECZONA ADOBE DRM
Advances in food science, technology, and engineering are occurring at such a rapid rate that obtaining current, detailed information is challenging at best. While almost everyone engaged in these disciplines has accumulated a vast variety of data over time, an organized, comprehensive resource containing this data would be invaluable to have. The
- Autorzy: Hui, Y. H.
- Wydawnictwo: CRC Press
- Data wydania: 2005
- Wydanie:
- Liczba stron: 3632
- Format pliku: DRM PDF
- Język publikacji: angielski
- ISBN: 9781466507876
Kupując w tej ofercie otrzymujesz natychmiastowy dostęp do treści cyfrowych i na podstawie art. 38 pkt 13 Ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta w momencie pobrania pliku rezygnujesz z prawa do odstąpienia od umowy zawartej na odległość.
PLIK JEST ZABEZPIECZONY ADOBE DRM. PLIK MOŻNA POBRAĆ MAKSYMALNIE 6 RAZY I TYLKO PRZEZ 24 MIESIĄCE OD ZAKUPU.
BRAK MOŻLIWOŚCI DRUKOWANIA I KOPIOWANIA TREŚCI.
DO OTWARCIA EBOOKA NIEZBĘDNE JEST OPROGRAMOWANIE ADOBE DIGITAL EDITIONS.
DOSTĘP NATYCHMIASTOWY NA PÓŁCE ALLEGRO.
BRAK MOŻLIWOŚCI ZWROTU PO POBRANIU PLIKU Z PÓŁKI.
NIE PRZESYŁAMY PLIKÓW E-MAILEM.