Przedmiotem oferty jest książka elektroniczna (EBOOK) zabezpieczona ADOBE DRM
(to nie jest zwykły pdf/epub)
Updated to reflect changes in the industry during the last ten years, The Handbook of Food Analysis, Third Edition covers the new analysis systems, optimization of existing techniques, and automation and miniaturization methods. Under the editorial guidance of food science pioneer Leo M.L. Nollet and new editor Fidel Toldra, the chapters take an in
- Autorzy:
- Wydawnictwo: CRC Press
- Data wydania: 2015
- Wydanie:
- Liczba stron: 1568
- Format pliku: DRM PDF
- Język publikacji: angielski
- ISBN: 9781482297843
Kupując w tej ofercie otrzymujesz natychmiastowy dostęp do treści cyfrowych i na podstawie art. 38 pkt 13 Ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta w momencie pobrania pliku rezygnujesz z prawa do odstąpienia od umowy zawartej na odległość.
UWAGA - plik jest zabezpieczony ADOBE DRM:
- Plik można pobrać maksymalnie 6 razy i tylko przez 24 miesiące od zakupu;
- Brak możliwości drukowania i kopiowania treści;
- Do otworzenia ebooka niezbędny jest dodatkowy program - Adobe Digital Editions.
WAŻNE:
W tej ofercie otrzymujesz natychmiastowy dostęp na PÓŁCE ALLEGRO.
Brak możliwości zwrotu po pobraniu pliku z półki.
Nie przesyłamy plików bezpośrednio na e-mail.