Halta włoska śmietanado ubijania do ciast tortów 200 g
Włoska śmietana do ubijania Halta jest idealna do wypieku i ozdabiania ciast, tortów nadziewanych, półmrożonych deserów, lodów itp. Może być stosowana z kremem do ciast, czekoladą, orzechami laskowymi oraz różnymi aromatami, a jako krem dekoracyjny ma tendencję do potrojenia objętości.!!!
- Jest to produkt na bazie warzyw.
- Bezglutenowa.
- Doskonała stabilność.
- Doskonała wydajność.
W celu uzyskania lepszej wydajności wskazane jest, aby produkt przed ubijaniem umieścić w lodówce, aż osiągnie temperaturę od 4°C do 6°C. Można go ubić w mikserze planetarnym lub zwykłą trzepaczką.
Składniki: woda, oleje roślinne z ziaren palmowych, słonecznikowy i sojowy (w zmiennych porcjach), całkowicie uwodornione, cukier (11%), stabilizator (E472e, E472b, lecytyna sojowa), sól, aromat, barwnik (karoten),zawiera białka mleka
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3-4 dni.
Średnie wartości odżywcze w 100g:
- Wartość energetyczna: 1249kJ/302kcal
- Tłuszcz: 27,9g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12g)
- Węglowodany: 12g (w tym cukry: 11g)
- Białko: 0,6g
- Sól: 0,1g
Kraj pochodzenia: Włochy