Description
Haldiram Kaju Katli tradycyjna indyjska krówka z nerkowców 300gm
Haldiram's Kaju Katli to indyjska tradycyjna słodkość przygotowywana z masy z orzechów nerkowca i cukru.
Kaju katli Haldiram's
Pyszna słodkość z masy z orzechów nerkowca.
Składniki: orzechy nerkowca (52%), cukier, woda różana.
Może zawierać mleko i gluten.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Spożyć w ciągu 7 dni od otwarcia opakowania.
waga: 300g
Kaju katli, also known as kaju barfi, is an Indian dessert, originating in the Deccan, and is popularly consumed throughout north India. Kaju means cashew; barfi is often made by thickening milk with sugar and other ingredients. Kesar kaju katli includes saffron. It is similar to a Barfi. Wikipedia
Origin: India
Place of origin: India
Main ingredients: Cashew nuts, sugar, ghee
Alternative names: Kaju Katri, Kaju Barfi
Associated cuisine: Indian
Course: Dessert