Gut&Gunstig Bułka Kajzerka
Bułki śniadaniowe typu kajzerka do wypieku
Sposób przygotowania: Rozgrzej piekarnik, ustawiając grzanie górne i dolne na 220°C lub termoobieg na 180°C. Piecz bułeczki przez około 6-8 minut. Po upieczeniu odstaw je do ostygnięcia, aby zachowały świeżość i chrupkość. Pamiętaj, że czas pieczenia może się różnić w zależności od piekarnika, preferencji smakowych i pożądanego stopnia przyrumienienia.
Skład: MĄKA PSZENNA, woda, drożdże, MĄKA ŻYTANA, sól kuchenna jodowana (sól kuchenna, jodan potasu), fermentowana MĄKA PSZENNA, MĄKA SŁODOWA PSZENNA, SŁÓD JĘCZMIENNY, GLUT PSZENNY, MĄKA RYŻOWA, dekstroza, emulgator: E472e; Mąka z bobu, olej rzepakowy.
Waga: 220g / 4 x 55g
Kraj Pochodzenia: Niemcy