Danie restauracyjne zamknięte w weku!
GULASZ JAGNIĘCY PO IRLANDZKU największe i najbardziej radosne irlandzkie święto czyli dnia Św. Patryka stały się naszą inspiracją do przygotowania tego weka! Delikatny i aromatyczny gulasz jagnięcy z warzywami, to wspaniały smak i jak zawsze w przypadku naszych dań gotowych – łatwość w przygotowaniu! Posmakujcie klasyki kuchni irlandzkie w wykonaniu Wekowni.
Podczas produkcji wszystkich naszych dań unikamy używania konserwantów, stabilizatorów i ulepszaczy. Proces konserwacji oparty jest wyłącznie na tradycyjnych metodach pasteryzacji z użyciem najwyższej jakości składników.
Masa netto: 310g
Jak przygotować :
Przygotowanie dania, jest bardzo proste. Wystarczy podgrzać zawartość słoika.
WEKUJEMY Z SERCEM!
Sprawdź jak dobry skład mają nasze weki:
mięso z łopatki jagnięcej 30,2%, woda, ziemniaki, piwo ciemne (woda, słód jęczmienny: jasny, bawarski, karmelowy i palony, chmiel, wyciąg z szyszek chmielowych, cukier), cebula, marchew, olej rzepakowy, pietruszka, seler, masło (z mleka), czosnek, sól, mąka pszenna, natka pietruszki, cukier, rozmaryn, tymianek, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz
alergeny: gluten, mleko i jego pochodne, seler
KRAJ POCHODZENIA POLSKA
wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1009 kJ/241kcal: tłuszcz 19,85 g, w tym kwasy tłuszczowe 5,77 g; węglowodany 7,40 g, w tym cukry 1,20 g ; białko 8,29 g, sól 0,69 g
masa netto: 310g
Nasze weki wystarczy przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.