Duża porcja
Grzybek tybetański 20 gramów w szklanym słoiku
Świeży grzybek tybetański z którego wytworzysz świetny domowy kefir.
Starannie wyhodowany w idealnych warunkach. Bardzo szybko się rozmnaża.
Dzięki innowacyjnej hodowli nasz grzybek świetnie znosi mrożenie.
- Wystarczy go przepłukać, osuszyć, spakować do woreczka i zamrozić.
- Nie wymaga specjalistycznych zabiegów "dochodzenia do siebie po mrożeniu" - po wyjęciu z zamrażarki można od razu zalać mlekiem, by rozpocząć hodowlę. Grzybek sam powoli się rozmrozi w mleku, po czym zacznie pracować
Do startera dołączona dokładna papierowa instrukcja oraz gratis ilustrowany eBook wysłany na adres email.
Do hodowli grzybka potrzebujesz jedynie trochę mleka i naczynia, najlepiej szklanego.
Wszystko dokładnie zilustrowane w dołączonym eBooku
Starter zapakowany w szklany, wysterylizowany słoiczek. Nie w żaden worek, czy folię.
Starannie zapakowany do wysyłki.
Porcja 20 gramów.
W komentarzu do zamówienia proszę o podanie maila, na który ma zostać wysłany eBook