GRILL WĘGLOWY EL-FUEGO EDMONTON
WRAZ Z WĘDZARKĄ I KOŁAMI DLA ŁATWEGO TRANSPORTU!
TOWAR POWYSTAWOWY - grill z ekspozycji sklepowej w pełni sprawny i kompletny możliwe niewielkie ryski lub przybrudzenia bez wgnieceń i uszkodzeń. Grill spakowany w oryginalne lekko podniszczone opakowanie producenta.
Nieco inne wrażenia z grilla. Świętuj swoje grille i ciesz się jedzeniem po amerykańsku! Dzięki metodzie gotowania w niskiej temperaturze Twoje potrawy będą szczególnie smaczne: mięso lub ryby tak soczyste jak nigdy wcześniej, warzywa chrupiące i świeże! Ze względu na niską temperaturę gotowania przy paleniu poniżej 100 ° C potrawy gotują się powoli i delikatnie. Potrawy, które mają być ugotowane, prawie nie tracą soczystości, ponieważ płyny nie odparowują jeszcze w tak niskich temperaturach (w przeciwieństwie do tradycyjnych potraw z temperaturami do 300 ° C).
Szczególną uwagę przywiązuje się do potraw wędzonych aromatem dymu. Im dłużej jedzenie pozostaje na grillu, tym bardziej intensywny jest zapach dymu w naczyniach. Ponadto aromat można dodatkowo udoskonalić, dodając do ognia różne gatunki drewna, takie jak wiśnia, olcha lub sosna. Istnieją zatem niezliczone sposoby na osiągnięcie indywidualnego smaku lub po prostu znalezienie różnorodności w aromacie!
Oczywiście ten wózek grillowy może być również używany jako konwencjonalny grill do gotowania. W tym celu w obu komorach można rozpalać ogień. Dzięki dużej powierzchni grilla z łatwością poradzisz sobie przy większych okazjach!
Powierzchnia grilla: ok. 66 x 34 cm
Wymiary: ok. 122 x 124 x 66 cm
Wysokość robocza: ok. 84cm
Waga: ok. 22 kg
Grill wykonany ze stali malowanej proszkowo
Grubość ścianki: ok. 1-1.2 mm
Oddzielna komora ogniowa z rusztem ok. 32 x 31 cm (do użytku jako wędzarka)
Z termometrem dla idealnego efektu grillowania
Z przednią półką na często potrzebne przedmioty
Z kołami dla łatwego transportu