Outdoorchef Kompaktowy grill "Minichef 420 G" | kulisty grill do soczystych steków bez obracania | mały grill gazowy na balkon i kemping – Ø 42 cm o mocy 4,2 kW.
Produkt nowy powystawowy - opakowanie zastępcze.
- Towar jest sprawdzany przed wysyłką, przez co opakowania są zazwyczaj otwierane i na nowo zabezpieczane.
- Opakowania zastępcze czy też oryginalne często noszą ślady magazynowania ( przetarcia, otarcia, przybrudzenia).
- Pierwsze zdjęcia w większości są poglądowe pobrane ze strony producenta, niekiedy wszystkie. Aby znać stan faktyczny produktu: kolor, rozmiar, tworzywo, opakowanie itp. prosimy o uważne przeczytanie opisu !!!
Innowacja grillowania marki Swisss.
OUTDOORCHEF dokłada wszelkich starań, aby spędzić beztroski czas z gośćmi.
W tym celu opracowaliśmy nasze gazowe grille kuliste z wyjątkowym systemem lejków.
Dzięki temu również będziesz prawdziwym szefem aktywności na świeżym powietrzu.
Grill Minichef 420 G:
- System: gaz.
- Powierzchnia grillowania: Ø 39,5 cm.
- Moc: 4,2 kW.
- Wysokość robocza: 30 cm.
- Wymiary (szer./wys./głęb.): 78 x 53 x 43 cm.
- Idealna liczba osób: 2-3.
Informacje o tym produkcie
- Poręczny i nie zajmuje dużo miejsca: idealny grill balkonowy, z wystarczającą mocą i powierzchnią do grillowania, aby zaskoczyć rodzinę i przyjaciół na następną imprezę przy grillu i nie zajmuje dużo miejsca jako grill kempingowy
- Bez konieczności obracania: Dzięki wyjątkowemu systemowi lejków powstaje równomierne rozprowadzanie ciepła wewnątrz kuli. Dzięki temu grillowane potrawy pozostają wyjątkowo soczyste, delikatne i chrupiące nawet bez obracania
- 0 do 360 stopni w 10 minut: Nie trzeba długo czekać do momentu osiągnięcia optymalnej temperatury, ponieważ grill gazowy z systemem Single Ring Burner zapewnia ogromne ciepło w krótkim czasie
- Grillowanie, gotowanie lub pieczenie: Niezależnie od tego, czy chodzi o soczyste rusztowanie, delikatne ryby, chrupiące warzywa lub chrupiącą pizzę, kompaktowy i wydajny grill kulisty przynosi najlepsze rezultaty we wszystkich obszarach
- Lepsze grillowanie jako czyszczenie: tłuszcz spływa wzdłuż lejka do tacki. Kulka, ruszt, lejek i palnik są emaliowane porcelaną, dzięki czemu nie tłumi i są łatwe do czyszczenia
SWISSNESS
Nasze DNA. OUTDOORCHEF to firma szwajcarska. Jakość i tradycja są u nas bardzo ważne. Od wkrótce trzech dziesięcioleci opracowujemy nasze grille w Szwajcarii. Nasze doświadczenie i nasza wiedza pomagają nam w opracowaniu idealnych kuchni na świeżym powietrzu.
Innowacyjność
Nasz napęd. Dzięki nieprzerwanym pionierskim duchom ustanawiamy nowe standardy naszych systemów grillowych. Produkty firmy OUTDOORCHEF charakteryzują się funkcjonalnością, wzornictwem z wyraźnymi liniami i wysokiej jakości materiałami. Nasi projektanci są pasjonatami grillowania, zawsze poszukują kolejnej optymalizacji.
Grillowanie:
Czysta radość życia, przyjemność, kreatywność. Łączymy pasję, aby stworzyć dla naszych gości coś wyjątkowego, z uczuciem wolności i nieskomplikowania, które przynosi grillowanie na świeżym powietrzu. Dla nas grillowanie jest po prostu najpiękniejsze. Tę pasję chcemy przekazać przekazanie.
Kula gazowa
OUTDOORCHEF to kula gazowa, a kula gazowa jest OUTDOORCHEF – wymyśliliśmy ją. Kula gazowa ma wiele zalet. Minęły już ciemniejsze czasy spalonych potraw: Dzięki pośredniemu grillowaniu i równomiernemu rozprowadzaniu ciepła nie trzeba już obracać mięsa.
System rozdzielacza
System lejkowy OUTDOORCHEF zapewnia elastyczność, której potrzebujesz. Standardowa pozycja jest przeznaczona do pośredniego grillowania – dzięki temu steki będą soczyste. Pozycja wulkan została opracowana dla akcesoriów. Dzięki temu można na przykład umieścić wok na grillu, aby wyczarować smaczne azjatyckie potrawy.
Rozdzielanie ciepła
Ponieważ wolamy być u gości, zamiast stać tylko przy grillu:
Równomiernie upieczone potrawy, sok pozostaje zachowany. Nie ma konieczności obracania grillowanych potraw. Więcej czasu dla gości.
Ochrona przed oparzeniami
Ponieważ chcemy smaku, zamiast spalenić:
Bez szkodliwego poparzenia tłuszczu, bez przypalonych grillowanych potraw. Zmniejszone wydzielanie dymu i uciążliwość zapachu. Pełny smak grillowania.
System pochłaniania tłuszczu.
Ponieważ wolamy grillować, nasycone czyszczenie:
Tłuszcz spływa wzdłuż lejka do tacki. Wnętrze grilla pozostaje czyste podczas grillowania. Podgrzewanie, szczotkowanie rusztu i lejka, wypłukać tackę do zbierania – gotowe.