Unikalny grill elektryczny
Kalorik EBBQ 1002L HIT!!!
Twoje korzyści:
- Możesz grillować wszędzie!
- Unikalny i elegancki wygląd
- Temperatura grillowania do 250°C
- Duża płyta do pieczenia: 58x28 cm
- Wysokiej jakości powłoka antyadhezyjna zapobiegająca przywieraniu potraw
- Ręczna regulacja temperatury
- Dwie niezależne strefy grillowania, każda z lampką kontrolną
- Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej
- Zatwierdzony standard ipx4 (odporność na działanie warunków zewnętrznych i wody)
- Taca zbierająca spływający sok i tłuszcz.
- Pokrywa z nie nagrzewającym się uchwytem
- Moc 2500W
Uwielbiasz grillowane jedzenie, ale nie przepadasz za zapachem przesiąkniętych dymem ubrań i włosów, a cały ceremoniał rozpalania, a potem utrzymywania żaru wydaje Ci się zbyt kłopotliwy… No i jeszcze całe to sprzątanie po… Albo spróbuj pogrillować na balkonie…
Gotowanie na grillu elektrycznym ma wiele zalet, a pierwszą, która rzuca się w oczy, jest swoboda działania w wielu miejscach!
To wygodne, zwłaszcza w mieście, i wszędzie tam gdzie z oczywistych względów bezpieczeństwa grille na węgiel drzewny i gazowe są zabronione. Grill elektryczny nie wytwarza ognia, więc nie ma niebezpieczeństwa! Możesz użyć go na balkonie, tarasie, dachu, w ogrodzie…
Bez węgla, drewna, brudzącego popiołu i chemicznych podpałek, bez oczekiwania na osiągnięcie stosownej temperatury!
Bez ciężkich i nieporęcznych butli z gazem!
Bez niebezpiecznego otwartego ognia!
Grill elektryczny wymaga tylko standardowego gniazdka elektrycznego i zaraz jest gotowy do pracy!
Łatwe gotowanie dzięki możliwości regulacji temperatury
Dzięki regulacji systemu grillowania masz znacznie większą, niż przy korzystaniu z innego rodzaju grilli, kontrolę nad temperaturą, w której mięso, warzywa lub ryby będą przygotowywane. W przypadku TKG EBBQ 1002 L płyta jest dodatkowo podzielona na dwie całkowicie niezależne strefy o różnej temperaturze grillowania!
Dwie niezależne strefy gotowania
Duża płyta grzejna o wymiarach 58 x 28 cm pokryta jest wysokiej jakości powłoką zapobiegającą przywieraniu potraw, która ułatwia czyszczenie i pozwala uniknąć dodawania oleju lub innego tłuszczu do smażenia.
Płyta jest podzielona na dwa obszary, a w każdym z nich można indywidualnie regulować temperaturę.
Każdy z obszarów jest dostosowany do innego rodzaju grillowania: obszar żłobkowany nadaje się najlepiej do grillowania mięs, obszar płaski przeznaczony jest raczej dla warzyw lub ryb.