CZERWONA PAPRYKA CHERRY PASTERYZOWANA Z KREMEM SEROWYM 1,4 KG
Jednym z najbardziej popularnych antipasti w Grecji są papryczki czereśniowe. Mają one słodko-pikantny smak i faszerowane są greckim twarożkiem z jogurtem, doskonale przyprawionym czosnkiem i ziołami. Całość zanurzona jest w oliwie ze słonecznika.
Składniki: olej słonecznikowy, czerwona papryka, krem serowy (woda, sól, podpuszczka, uwodorniony tłuszcz 20%, odtłuszczone mleko krowie, jogurt z kulturami bakterii), chlorek wapnia, kwasek mlekowy, benzoesan sodu, sorbinian potasu, seler.
Olej słonecznikowy: 45 %
Czerwona papryka: 27,5%
Krem serowy: 27,5 %
Waga netto 1.35 kg,
Waga brutto 1,83 kg
Przetrzymywać w ciemnych i chłodnym miejscu, po otwarciu przetrzymywać w lodówce do 30 dni.
Wyprodukowano w Grecji.