Gramy razem! 32. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy dedykowany będzie zakupowi sprzętu do diagnozowania, monitorowania i rehabilitacji chorób płuc pacjentów na oddziałach pulmonologicznych dla dzieci i dorosłych.
Regionalne Centrum Wolontariatu w Gdańsku - Sztab 6066 - zaprasza do licytacji.
Przedmiotem licytacji jest wspólne gotowanie z zawodnikiem Trefl Gdańsk Piotrem Orczykiem i szefem kuchni Sheraton Sopot Hotel Markiem Soczewką.
Gotowanie to Twoja pasja? A może siatkówka to Twoje drugie imię? Świetnie się składa! W tej aukcji do wylicytowania jest gotowanie z zawodnikiem Trefla Gdańsk, Piotrkiem Orczykiem oraz szefem kuchni restauracji Polskie Smaki hotelu Sheraton Sopot – Markiem Soczewką, posiadającym 19-letnie doświadczenie pracy w hotelach 5 - gwiadkowych. Spotkanie będzie świetną okazją do poznania kucharskich tajników oraz rozmowy z gdańskim lwem na siatkarskie tematy i nie tylko.
Wygrywając licytację zyskasz unikatową okazję do nauki gotowania od Szefa Kuchni w towarzystwie Piotrka Orczyka i wesprzesz tegoroczną, 32. edycję WOŚP dedykowaną zakupowi sprzętu do diagnozowania, monitorowania i rehabilitacji chorób płuc pacjentów na oddziałach pulmonologicznych dla dzieci i dorosłych.
Piotr Orczyk wraz z klubem Trefl Gdańsk oraz szef kuchni Marek Soczewka razem z hotelem Sheraton Sopot zachęcają do licytacji!
Maksymalna liczba uczestników: 2. Spotkanie odbędzie się w indywidualnie ustalonym terminie (do końca kwietnia 2024 roku).