Gorzka czekolada M.Pelczar Chocolatier z migdałami i jeżyną
Jest bardzo ciemna i gorzka, posiada wspaniały smak i aromat oraz delikatną nutę kwiatów, wyprodukowana z ziarna kakaowego pochodzącego z Afryki Zachodniej, połączona z eleganckim, delikatnym, szlachetnym w smaku migdałem i soczystą jeżyną, tworzy wyjątkową kompozycję.
Waga netto 85g.
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy
Wymiary z opakowaniem: 180 x 85 x 15 mm
Składniki: czekolada gorzka (miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia Bourbon), migdały kalifornijskie premium 10,58%, jeżyny liofilizowane 1,17%. Masa kakaowa minimum 70,4 %.
Może zawierać śladowe ilości mleka.
Wartości odżywcze w 100g:
wartość energetyczna 2232kJ/534kcal
tłuszcze 38,2g
kwasy tłuszczowe nasycone 13,8g
węglowodany 30,7g
cukier 26,0g
białko 8,7g
sól 0,02g
kod EAN 5902768996036
Czekolada gorzka 70,4% z migdałami i jeżyną to wyjątkowe połączenie intensywnego smaku kakao z chrupiącymi migdałami i słodko-kwaśną jeżyną. Idealna dla tych, którzy szukają harmonii smaków i tekstur. Doskonała na wyjątkowe chwile lub jako elegancki prezent.