PRODUKT Z KRÓTSZĄ DATĄ WAŻNOŚCI. DATA WAŻNOŚCI PRODUKTU 16.08.2023
Good Gout BIO Topinambur z rzepą i pasternakiem
Właściwości:
Przekąska warzywna do specjalnego żywienia niemowląt i małych dzieci od końca 8. miesiąca życia. Gotowano na parze. Sterylizowano.
Wartość odżywcza na 100 g: Energia 206 kJ / 49 kcal; tłuszcz 0,8 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g; węglowodany 8,3 g, w tym cukry 3,4 g; błonnik 2,3 g; białko 1 g; sól 0,03 g (zawartość soli wynika z naturalnej zawartości sodu w składnikach), sód 0,01 g.
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Zużyć szybko po otwarciu. Pakowane w atmosferze ochronnej.
Zalecane przygotowanie:
Jako najbardziej odpowiednie przygotowanie zaleca się ogrzewanie przez 2,5-3 minuty w łaźni wodnej. Następnie należy skropić zimną wodą, odczekać chwilę i zdjąć pokrywę. Aby przyspieszyć przygotowanie, należy nakłuć pokrywkę i podgrzewać przez 30 sekund w kuchence mikrofalowej przy mocy 850 W. Następnie zdjąć pokrywkę. Wymieszaj i sprawdź temperaturę!
Skład:
40% BIO pasternak, woda, 20% BIO topinambur, 9% BIO rzepa, 2,3% BIO skrobia z tapioki, 0,4% BIO olej słonecznikowy, 0,07% ekologiczna kurkuma.
Uwaga:
Nie wkładaj do piekarnika ani nie dodawaj soli. Obecność wody w produkcie jest zjawiskiem normalnym. Przed podaniem wymieszać.
Produkt specjalnego przeznaczenia żywieniowego.
Dostawca:
Health Academy, s.r.o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praga 5. Producent: BBB - 23 rue Balzac - 75406, Paris Cedex. Waga: 2x190 g.