PRODUKT Z KRÓTSZĄ DATĄ WAŻOŚCI. DATA WAŻNOŚCI PRODUKTU 16.08.2023
Good Gout BIO Puree z dyni piżmowej i marchewki
Jedzenie dla niemowląt od końca 6. miesiąca życia. Przystawka warzywna do specjalnego odżywiania niemowląt i małych dzieci. Gotowane na parze.
Skład:
40% organiczna marchew, 30% organiczny butternut squash, woda, 5% organiczna cebula, 4,5% organiczny ryż, 0,5% organiczny olej słonecznikowy, 0,03% organiczny rozmaryn. Bezglutenowe.
Wartości odżywcze na 100 g:
energia 195 kJ / 46 kcal, tłuszcz 0,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g, węglowodany 8,3 g, w tym cukry 4,1 g, błonnik 1,5 g, białko 0,9 g, sól 0,06 g, sód 0,03 g (zawartość soli wynika z naturalnej zawartości sodu w składnikach).
Przechowywać w normalnej temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin. Dla zdrowia dziecka należy przestrzegać instrukcji przygotowania i przechowywania.
Zalecany sposób przygotowania.
Skropić zimną wodą, odczekać kilka minut, a następnie zdjąć pokrywę. Aby przyspieszyć przygotowanie, nakłuj pokrywę i podgrzewaj przez 30 sekund przy 850W. Zdjąć pokrywę. Wymieszaj, sprawdź temperaturę i gotowe!
Żywność specjalnego przeznaczenia żywieniowego.
Dystrybutor:
Health Academy s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praga 5. BBB - 23 rue Balzac - 75406, Paris Cedex.
Waga: 2x190 g. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Kraj pochodzenia: Wyprodukowane w Francji