GOLIARD MAKARON 2-JAJECZNY GNIAZDA WSTĄŻKI 400 G
GOLIARD MAKARON 2-JAJECZNY GNIAZDA WSTĄŻKI 400 G
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów. Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde.
semolina - mąka z PSZENICY durum, pasteryzowana masa JAJOWA 9,1% (odpowiada proporcji 2 jaj na 1 kg mąki)
Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu: Wartość energetyczna : 555 kJ/131 kcal, Tłuszcz : 0,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,2 g, Węglowodany : 24 g, w tym cukry : 0,4 g, Błonnik : 1,9 g, Białko : 6 g, Sól : 0,01 g