Mieszanka na Ciasto na gofry i naleśniki
Opis produktu
Uniwersalna mieszanka cukiernicza do wyrobu ciasta na gofry tradycyjne, naleśniki, itp. Charakteryzuje się łatwym procesem produkcji, szybkością wykonania i dużą wydajnością. Gotowy produkt charakteryzuje się chrupiącą skórką i delikatnym smakiem.
Sposób przygotowania gofrów:
Gofry- 1000g
Woda- 1000g
Olej- 200g
Wartości odżywcze w 100g produktu
- Tłuszcze: 2,3g
- -w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8g
- Węglowodany: 73g
- -w tym cukry: 13g
- Błonnik: 0,3g
- Białko: 8g
- Sól: 0,5g
- Wartość energetyczna: 353 kcal
Produkt może zawierać śladowe ilości nasion soi, sezamu, łubinu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wszystkie produkty posiadają aktualne terminy ważności i atesty jakości.